Ett val för hjärtat

19/09/19

Våra hjärtstartare har räddat liv. Hjälp oss att rädda fler!

Hjärtstartare

Vid varje hjärtstopp räknas varje sekund…En hjärtstartare inom 180 sekunder ökar chansen att rädda liv! Hinner du?

Självinstruerande

Halvautomatisk hjärtstartare som klart och tydligt hjälper dig genom hela processen. Klar att användas för vem som helst och inga förkunskaper krävs.Automatisk start

För både barn och vuxna. Kan användas på både barn och vuxna. Enkel switch för att ändra inställningen. Samma elektoder oavsett patient.

Komplett
Med elektroder, bärväska, manual, mun till mun mask, klädsax, rakhyvel och skylt.
Tydlig och instruerande
Vägleder dig genom varje steg med tydliga förklaringar i tal och ljus.

Självtester
Utför automatiska självtester varje dag, vecka samt månad i olika omfattning för att alltid vara funktionsduglig.

HLR-stöd
Hjärtstartaren vägleder dig med hur du skall utföra HLR genom svenskt tal, ljud och ljus.

Förvaring
Stabilt väggfäste eller larmat skåp. Dessa tillbehör finns för beställning.

Skillnad mellan liv och död

En hjärtstartare kan göra skillnad mellan liv och död. Den gör störst nytta när den är tillgänglig för många – men då måste platsen där hjärtstartaren finns också vara känd. Vi vill därför uppmana er att registrera hjärtstartaren i Sveriges hjärtstartarregister, ett nationellt register för hjärtstartare på allmän plats. Sveriges hjärtstartarregister finns på internet och med hjälp av sök- och kartfunktioner kan man snabbt se var det finns hjärtstartare.
Registreringen är frivillig och innebär inget juridiskt eller ekonomiskt åtagande utan är en möjlighet att synliggöra er investering och samtidigt bidra till att rädda liv.Registreringen sker via hjartstartarregistret.se. Själva registreringen tar bara någon minut och på hemsidan finns instruktioner om tillvägagångssätt. Var noggranna när ni fyller i registret. Tack för att ni hjälper till att göra Sverige till en mer hjärtsäker plats.

Serviceavtal

Är olyckan framme vill du vara säker på att din hjärtstartare fungerar. Vi hjälper dig med utökat årligt underhåll och säkerställer batteribyte (var fjärde år) och byte av paddar (vartannat år).
Tillbaka